Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bigos

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 2 kg
kiełbasa 2 kg
boczek 30 dkg
Liść laurowy suszony Prymat 2
ziele angielskie 5

Przepis i sposób przygotowania na: bigos

Kapuste opłukac,ugotowac do kapusty wlewamy przetopiona kiełbase i przetopiony wczesniej boczek,pogotowac z 10 min,dodac przecier pomidorowy,sól pieprzi kucharek do smaku.Po wylaczeniu dajemy majeranek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 17.07.2012 21:33
lubię
Krystyna32 04.07.2011 09:03
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak