Składniki:
fasolka szparagowa | 400 g |
masło | 60 g |
mleko | 1,5 szkl |
jajko | 1 szt |
sól, cukier | do smaku |
przyprawa do zup | 1 łyżka |
ser starty | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 łyżki |
fasolka szparagowa | 400 g |
masło | 60 g |
mleko | 1,5 szkl |
jajko | 1 szt |
sól, cukier | do smaku |
przyprawa do zup | 1 łyżka |
ser starty | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: