Składniki:
płyty ciasta francuskiego | 4 |
Pęczek dymki | |
śmietana | 15 dag |
jajko | 1 |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 1 |
pęczek tymianku | 1/2 |
ser camembert | 4 |
żurawina | 4 łyżki |
płyty ciasta francuskiego | 4 |
Pęczek dymki | |
śmietana | 15 dag |
jajko | 1 |
sól | |
pieprz | |
żółtko jajek | 1 |
pęczek tymianku | 1/2 |
ser camembert | 4 |
żurawina | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: