Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety drobiowe zapiekane pod beszamelem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filey drobiowe 5 sztuk
mąka 2 łyżki
masło 2 łyzki
mleko 1,5 szklanki
ser żółty 200 gram

Przepis i sposób przygotowania na: filety drobiowe zapiekane pod beszamelem

Filety myjemy przyprawiamy obsmażamy po 2 minuty z kazdej strony układamy w naczyniu do pieczenia , masło topimy dodajemy mąkę mięszamy dodlewamy mleko , powstałym osem zalewmy mieso, posypujemy startym serem zapiekamy 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 10.11.2011 04:18
super przepis na pewno skorzystam
Gonia555 16.02.2011 18:50
Przepyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak