Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki zapiekane pod beszamelem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 10 sztuk
mąka 2 łyzki
masło 2 łyżki
mleko 1 szklanka
ser żółty 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: parówki zapiekane pod beszamelem

Parówki układamy w naczyniu do pieczenia, masło topimy dodajemy mąkę mięszamuy dolewamy mleko mieszamy zalewamy parówki, posypujemy stattym serem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ewelinapac 11.01.2011 20:32
pieczemy 20 minut

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak