Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet w galarecie

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

galareta: 400 ml
brzoskwinie 2 sztuki
gruszka 1 sztuka
wiśnie 6 sztuk
pasztet 600 (z cielęciny)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet w galarecie

Brzoskwinię i gruszkę pokroić na plasterki , z wiśni wyjąć pestki . Pasztet pokroić na 6 plastrów , ułożyć na półmisku , przybrać owocami , zalać płynną galeretą i zastudzić . Podawać z borówkami i gruszkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 11.01.2011 20:45
trzeba wyprobowac
magical66 11.01.2011 19:56
smaczny pewnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak