Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z bryndzy i rokpolu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bryndza 15 dag
rokpol 5 dag
ser biały 5 dag
sardynki 1 op
masło łyżeczka
papryka
kminek
ogórek kiszony 1 szt
szczypiorek usiekany

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z bryndzy i rokpolu

Sardynki razem z olejem utrzeć z dodatkiem rokpolu i białego sera.
Gdy powstanie gładka masa, wówczas dodać masło oraz bryndzę i ponownie utrzeć na gładką masę.
Na koniec dodać posiekany ogórek oraz szczypiorek, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 11.01.2011 17:36
pycha!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak