Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki z dżemem czereśniowym

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 szt
dżem wiśniowy 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki z dżemem czereśniowym

Ciasto francuskie pokroić na kwadraty ,które dzielimy na połowę. Na każdy powstały trójkąt kładziemy dżem i zwijamy od szerokiej strony ,końce lekko zawijamy do środka.

Po upieczeniu można posypać cukrem pudrem.
Temperatura pieczenia 200 stopni
Czas pieczenia 20minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ZEWA 18.06.2012 20:23
ekspresowo i smacznie
Krzysztof42 26.12.2011 11:31
bardzo dobre
Iwusia 11.11.2011 23:33
super
ewelinapac 03.10.2011 09:15
śmaczniutkie
berys18 16.04.2011 15:25
wygladaja smakowicie
berys18 16.04.2011 15:25
wygladaja smakowicie
berys18 16.04.2011 15:25
wygladaja smakowicie
Jolanta_P-S 31.03.2011 18:06
fajny przepis
Ewa109 08.10.2010 20:48
super wygląda, wypróbuje ten przepis:) pozdrawiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak