Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zimowa zupa pomidorowo-paprykowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wołowina 30 dkg
parówki
mrożona mieszanka warzyw
pomidor 1 puszka
papryka 1 puszka
makaron kokardki
śmietana
cebula 1 sztuka
czosnek 3 ząbki
masło 1 łyżeczka
sól do smaku
pieprz do smaku
Papryka słodka mielona Prymat do smaku
zioła

Przepis i sposób przygotowania na: Zimowa zupa pomidorowo-paprykowa

Mięso gotujemy w 1,5 litra wody. Dodajemy mrożone warzywa. Cebulę i czosnek rumienimy i miksujemy z papryką i pomidorami. Dodajemy do wywaru. Doprawić zupę.Wkładamy parówki. Podawać z makaronem, parówką i ziołami oraz smietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 27.09.2011 21:18
super rozgrzewająca

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak