Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

moja rolada

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

łopatka bez kości 2 kg.
pieczarki 1/2 kg
przyprawy
cebula 1 sztuka
karkówka 1/2 mielona

Przepis i sposób przygotowania na: moja rolada

łopatkę rozbijamy na duży płat,obsypujemy przyprawami.mieloną karkówkę łączymy z usmażonymi na cebuli pieczarkami,doprawiamy.zrobiony farsz kładziemy na łopatkę i zwijamy w roladę,obwiązujemy nicią i smażymy do miękkości w piekarniku.można podawać ciepłą do ziemniaków i surówki jak również na zimno do sałatki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 17.01.2011 14:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak