Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szaszłyk Ahmeda

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z mintaja 60 dkg
cebula 2 sztuki
pomidor 2 sztuki
papryka zielona 2 sztuki
posiekane zioła 5 łyżek
oliwa 100 ml
bulion 125 ml
sól do smaku
pieprz do smaku
oliwki 5 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyk Ahmeda

Posoloną rybę pokroić na równe kawałki. Skropić oliwą, poprószyć pieprzem i ziołami. Paprykę pokroić na duże kawałki. Pomidor i cebulę pokroić w plastry. Na patyczki nabijać rybę, cebulę, pomidor, oliwki i paprykę. Opiekać na grillu. Podlewać bulionem i oliwą z oliwek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 30.04.2011 12:10
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak