Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BKC- surówka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 40 dag
cebula biała 1
jabłka 3
cukier 2 łyżeczki
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat 1
śmietana 18 proc 3 łyżki
ocet jabłkowy 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: BKC- surówka

1. Kapustę ,cebule i jabłka ścieramy w robocie na tarce o małych oczkach.Skrapiamy 2 łyżkami octu winno - jabłkowego ,dodajemy sos sałatkowy,łyżeczkę cukru,śmietanę i mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 28.04.2013 19:19
Bardzo smaczne danie :)
Beatris 07.04.2012 10:17
Bardzo lubię takie suróweczki.
olkaaa 20.03.2012 08:40
extra
barbara11561 24.02.2012 11:20
pyszna
Wafelek2601 23.01.2012 11:56
Właśnie też myślę nad tym BKC ale surówka super
pacpaw 13.01.2011 09:25
BKC- Biala Kapusta Cudo ? :)
ben-ka 12.01.2011 11:55
A ja dodaję jeszcze troszkę musztardy:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak