Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bostoński poncz herbaciany

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brązowy rum 1/2 litra
curacao 100 ml
cukier do smaku
cytryna 6 cienkich plastrów
Goździki całe Prymat 6 sztuk
herbata 1/2 litra

Przepis i sposób przygotowania na: Bostoński poncz herbaciany

Przygotować 6 szklanek. Do każdej wrzucić plaster cytryny i 1 goździk. Zalać podgrzaną herbatą wymieszaną z rumem curacao i rozpuszczonym cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak