Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masa kakaowo-migdałowa do andruta

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

margaryna
mleko w proszku 1 szklanka
mleko 1/2 szklanki
kakao 3-4 lyżki
cukier 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: masa kakaowo-migdałowa do andruta

margarynę rozpuścić na małym ogniu,dodać cukier i pół szklanki mleka,pogotować aż cukier się rozpuści.Ostudzić.Do ostudzonej masy dodać mleko w proszku,olejek i kakao,zmiksować.Wafle przekładać masą,wstawić do lodówki na 1 godzinę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 07.06.2013 12:08
świetny deser
Pani Domu 06.03.2013 16:10
pyszny deserek
marzenciak1985 17.05.2012 21:09
mniam
krokodyl 13.03.2012 08:15
smaczne
Norgiusz 07.03.2012 09:19
super
Norgiusz 07.03.2012 09:19
super
Adamorek 05.01.2012 18:31
niezłe
Elżbieta17 02.10.2011 15:48
Pamiętam jak robiliśmy takie w szkole na zajęciach z techniki- super:)
ankaryba 31.08.2011 11:31
smaczny deser;)
Tika4444 08.08.2011 10:02
pyszności
Margo1 07.08.2011 19:42
apetyczne
m1monika 28.06.2011 13:35
świetna;)
ronald88 24.06.2011 14:26
super
Robert10 01.05.2011 14:50
pyszne słodkości
Dorota59 21.04.2011 19:35
świetna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak