Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta włoska 1/2 szt
marchew 2 szt
cebula biała 1 szt
sól do smaku 1/2 łyżeczki
pieprz do smaku 1/2 łyżkeczki
jogurt naturalny 3-4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej

Kapustę szatkujemy,kroimy na cienkie paseczki , marchewkę zetrzeć na tarce o dużych oczkach, cebulę kroimy w drobna kosteczkę. Warzywa mieszamy razem w misce, posypujemy odrobiną soli,pieprzu i odstawiamy, żeby kapusta zmiękła. Dodajemy jogurt naturalny i łączymy.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 10.04.2012 10:19
fajna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak