Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

BANAN Z LIKIEREM

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

LIKIER CZEKOLADOWY 2 kieliszki
banan 4 szt
karmel 2 kieliszki

Przepis i sposób przygotowania na: BANAN Z LIKIEREM

Rozgrzać piekarnik do 180 C i włożyć banany na 15-20 minut aż całkowicie ściemnieją i zrobią się miękkie. Następnie wyjąć banany, jeden na osobę i naciąć skórkę tak by było widać środek i polać likierem. Na grillu pieczemy dotąd aż skórka zrobi się czarna a banan miękki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak