Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka po tajsku

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kapusta 15 dag
papryka konserwowa 1/4 sztuki
ananas z puszki 4 plastry
cebula 1 plasterek
Kukurydza z Puszki 4 łyżki
oliwa 4 łyżki
marchewka 1/2 sztuki
ogórek 1/2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka po tajsku

Białą kapustę drobniutko poszatkować, paprykę odsączyć z zalewy i pokroić w drobniutką kostkę. Ananasa wyjąć z zalewy i pokroić w kostkę cebulę posiekać drobno, kukurydzę odsączyć z zalewy. Ogórka i marchewkę zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą dodając oliwę i doprawiając do smaku.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Angelika10 06.01.2014 01:49
fajna surówka
IKrakowianka 17.06.2013 12:13
ciekawie brzmi
Katarzyna/kate1980 23.03.2012 20:43
fajna
kitka 24.05.2011 20:16
ciekawe;)
berys18 03.03.2011 08:42
fajny przepis
Ewelina47 13.02.2011 13:49
dobre połączenie
pegaz 03.12.2010 15:48
fajny półmisek
Iwusia 16.10.2010 00:12
musi być smaczne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak