Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt ziemniaczny

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukru 15 dag
cukier waniliowy paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt ziemniaczny

Wykonanie:
Utrzeć białka z cukrem i połączyć z zmielonymi ugotowany,mi ziemniakami. Ubić piane z białek z cukrem waniliowym i połączyć z masą. Można dodać zmielone migdały ok. 5 dag i łyżkę masła lub 3 łyżki oleju. Ciasto wlać do formy wysmarowanej tłuszczem i bułka tartą. Piec przez 30 min. BISZKOPT NIE NADAJE SIĘ DO PRZECHOWYWANIA !

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 12.01.2013 18:23
ja też takiego jeszcze nie jadłam
Krzysztof42 20.12.2011 15:03
o jej takiego jeszcze nie jadłem
iknkirke 27.11.2011 19:11
fajne
irena13 23.05.2010 18:40
składniki:1/2 kg ziemniaków, 3 jaja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak