Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Prowansalska zupa czosnkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

starty ser 5 łyżek
czosnek 2 główki
tymianek 1 łyżeczka
Goździki całe Prymat 3 sztuki
oliwa 1/4 szklanki
bagietka 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Prowansalska zupa czosnkowa

Posiekany czosnek zalać litem wody i podgotować. Dodać goździki i zioła, gotować 1/2 godziny. Bagietkę pokroić w kromeczki, ułożyć na talerzach tyle ile się da, polać oliwą, posypać serem i zalać wywarem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 18.01.2011 11:46
Bardzo szybka i pyszna zupa
rosik93 09.01.2011 23:54
Uwielbiam czosnek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak