Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Szynka zapiekana

3.0
(16)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

surowa szynka 8 plastrów
olej roślinny
miękkie masło 1/4 szklanki
ser cheddar 1 szklanka tartego
Chili pieprz cayenne mielone Prymat szczypta
szczypior 1/4 szklanki posiekanego

Przepis i sposób przygotowania na: Szynka zapiekana

Posmarować olejem każdy plaster szynki z obu stron. Piec w piekarniku przez 6 minut z każdej strony, do całkowitego upieczenia. Zmieszać pieprz, ser i szczypiorek z masłem, tą masą posmarować szynkę i zapiekać w piekarniku, aż się przyrumieni. Gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 12.11.2011 23:33
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak