Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta do chleba

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 2 szt
musztarda 1 szt
masło 1,4 kostki
szynka lub kiełbasa 4 plasterki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta do chleba

jajka gotujemy na twardo, dodajemy łyżeczkę masła, musztardy, 4 plasterki wędliny, odrobina soli i pieprzu do smaku. Wszystko razem wkładamy i rozdrabniamy w blenderze i mamy pastę gotową do smarowania pieczywa. Idealnie nadaje się do chlebka chrupkiego z tostera

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 24.02.2015 09:38
fajna pasta
Jagódka77 10.07.2014 17:14
często robię podobną pastę
agnieszka214 13.08.2012 09:36
pyszne i szybkei
melonik 11.03.2012 09:17
mniam
aleksa123 24.11.2011 19:51
lubię takie pasty
Anna210 13.05.2011 17:46
mmm pycha robie podobną :)
ajres 18.03.2011 23:33
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak