Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka szparagowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 3 kg
cebula biała 1 kg
marchew 1 kg
papryka 1 kg
Zalewa:
ocet 10 % 1 szklanka
cukier 1 szklanka
wywar z fasoli 1 szklanka
olej 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka szparagowa

ugotować fasolkę na półmiękko odcedzić i dodać cebulę pokrojoną w talarki marchew startą na dużych oczkach i paprykę pokrojoną w słupki wymieszać i zalać zagotowaną ostudzoną zalewą wkładać do słoików i pasteryzować przez 15 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.06.2013 10:22
bardzo smaczna
barbara11561 18.03.2013 22:40
bardzo ją lubię
Seba 06.11.2012 10:09
bardzo smaczna
Maniek2 20.08.2012 17:05
super
pawelek180844 20.05.2012 14:26
łał
rybka 05.10.2011 16:51
a to coś nowego widzę
Ania67 01.10.2011 22:41
uwielbiam
Wafelek2601 10.08.2011 09:46
świetny przepis na pyszną fasolkę
Dorota59 08.08.2011 20:38
super na zimę
Mirka-Ludomila 05.05.2011 08:51
lubię
Grazyna0211 03.05.2011 15:58
fajny pomysł
mala2021 16.03.2011 21:54
do tej pory tylko mroziłam fasolkę...... w tym roku \"wyląduje\" w słoikach
Beata73 23.01.2011 14:49
pycha!
Beata73 23.01.2011 14:49
pycha!
MAR3STA 18.01.2011 18:57
super
accee 15.01.2011 22:21
Lubie to:)
gacopierz23 10.01.2011 23:03
Napisz co to jest sabatnik bo mnie to nurtuje :)
m1monika 10.01.2011 22:28
brzmi interesująco :)))
gacopierz23 10.01.2011 11:34
nie znałam
misia53 09.01.2011 18:13
Fasolka szparagowa na zimę gotowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak