Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Koperty francuskie z brzoswkiniami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce
ciasto francuskie kilka plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Koperty francuskie z brzoswkiniami

Rozmrożone ciasto pokroić na kwadraty o boku 15 cm. Ponakłuwać widelcem, nałożyć odciśnięte brzoskwinie. Rogi kwadratu posklejać na krzyż, tworząc kopertę. Posmarować jajkiem i piec 15 minut w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 21.05.2011 22:25
muszą być smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak