Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CYTRYNY FASZEROWANE

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dużych świeżych cytryn 10 szt
majonez 5 łyżek
natki pietruszki
sól
pieprz
tuńczyk 4 (w kawałkach)

Przepis i sposób przygotowania na: CYTRYNY FASZEROWANE

CYTRYNY SPARZYĆ WRZĄTKIEM,PRZEKROIĆ NA RÓWNE POŁÓWKI.WYDRĄŻYĆ JE,MIĄŻSZ DROBNO POKROIĆ.NSTKĘ UMYĆ,OSUSZYĆ I POSIEKAĆ.TUŃCZYKA OSĄCZYĆ Z ZALEWY,PODZIELIĆ NA MNIEJSZE KAWAŁKI.RYBĘ WYMIESZAĆ Z KAWAŁKAMI MIĄŻSZU Z CYTRYNY,DODAĆ MAJONEZ I NATKĘ.PRZYPRAWIĆ DO SMAKU SOLĄ I PIEPRZEM.NAPEŁNIĆ CYTRYNY NADZIENIEM I WSTAWIĆ DO LODÓWKI.PODAWAĆ DOBRZE SCHŁODZONE.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak