Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gorąca czekolada w zebrę.

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

czekolada mleczna 1 tabliczka
czekolada biała 6 kostek
mleko 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Gorąca czekolada w zebrę.

Mleczną czekoladę rozpuścić w kąpieli wodnej dodając mleko. Przelać czekoladę do filiżanek, od razu podawać i przed podaniem wrzucić po 3 kostki białej czekolady do każdej z porcji.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 23.07.2012 00:13
dobra
iknkirke 09.06.2012 20:42
pycha
edi 23.12.2011 23:10
super:)
Lidia6 21.10.2011 10:29
uwielbiam taką czekoladę
stokrotka 16.08.2011 21:36
fajny przepis
mala2021 14.07.2011 14:51
pycha
marta1371 14.04.2011 20:33
dziś zrobiłam taką czekoladę, pyszniutka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak