Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dynia w sosie beszamelowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

dynia 1 kg
żółty ser starty 3/4 szklanki
sos beszamelowy 1 szklanka
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Dynia w sosie beszamelowym

Dynię obrać i twardą część pokroić w grube kwadraty. Kostkę rosołową rozpuścić w kilku łyżkach wody i skropić nim dynię. Polać dynię sosem beszamelowym i posypać startym serem. Doprawić do smaku. Piec w rozgrzanym piekarniku do zarumienienia się sera.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

manaika 12.06.2012 15:38
dyni jeszcze nie jadłam
wolochski 13.06.2011 22:40
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak