Surówka z kapusty białej z rodzynkami

Surówka z kapusty białej z rodzynkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta biała

    1
  • marchewka

    3
  • musztarda sarepska

    0.5 łyżeczki
  • olej

    4 łyżki
  • ocet winny

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

KapustĘ szatkujemy marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach ,rodzynki przelewamy ciepłą wodą ,ŻÓŁTKO MIESZAMY Z MUSZTARDĄ POWOLI WLEWAMY OLEJ ,UBIJAMY .dODAJEMY OCET WINNY .dOPRAWIAMY CUKREM ,SOLĄ I PIEPRZEM .mIESZAMY SKŁADNIKI ODSTAWIAMY NA 1 GODZINĘ .

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Bernadeta

25.03.2013 13:47
pyszna taka surówka-samo zdrowie

misia53

07.12.2012 15:27
Ciekawa, po prostu muszę taką zrobić

IlonaAlbertos

30.12.2011 00:03
Uwielbiam tego typu surówki.

Anna133

12.07.2011 09:37
tez i często robię

Margo1

04.10.2010 15:09
często robię

bogumiła3

17.09.2010 14:55
super

ben-ka

01.08.2010 11:46
Lubię surówki :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat