Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty białej z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 1
marchewka 3
Musztarda sarepska Prymat 0.5 łyżeczki
olej 4 łyżki
ocet winny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty białej z rodzynkami

KapustĘ szatkujemy marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach ,rodzynki przelewamy ciepłą wodą ,ŻÓŁTKO MIESZAMY Z MUSZTARDĄ POWOLI WLEWAMY OLEJ ,UBIJAMY .dODAJEMY OCET WINNY .dOPRAWIAMY CUKREM ,SOLĄ I PIEPRZEM .mIESZAMY SKŁADNIKI ODSTAWIAMY NA 1 GODZINĘ .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta 25.03.2013 13:47
pyszna taka surówka-samo zdrowie
misia53 07.12.2012 15:27
Ciekawa, po prostu muszę taką zrobić
IlonaAlbertos 30.12.2011 00:03
Uwielbiam tego typu surówki.
Anna133 12.07.2011 09:37
tez i często robię
Margo1 04.10.2010 15:09
często robię
bogumiła3 17.09.2010 14:55
super
ben-ka 01.08.2010 11:46
Lubię surówki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak