Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus z jabłek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 50 dkg
białko 3 sztuki
cukier 3 łyżki
cukier waniliowy 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Mus z jabłek

Jabłka upiec w piekarniku. Po upieczeniu przetrzeć przez sito. Białka ubić, dodać cukier i cukier waniliowy. Dodać do gorącego przecieru jabłkowego i delikatnie wymieszać. Ostudzić i zaraz podawać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 16.01.2011 00:18
pyszny i do wszystkiego
RenataZ-et 15.01.2011 12:26
Pyszny do ciast i deserów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak