Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surowka z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula biała 1 szt
jabłko 1 szt
marchew 3 szt
por 1 szt
dynia 120 g
cukier do smaku
sól do smaku
oliwa do smaku
kapusta kiszona 500 g

Przepis i sposób przygotowania na: surowka z kiszonej kapusty

Kapustę mocno wycisnac z soku, drobno pokroić. Obrane jabłko, marchew i dynię zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Por pokroić drobniutko. Połączyć składniki, posypać cukrem, solą i wymieszać z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak