Składniki:
majonez light | 3 łyżki |
szynki konserwowej | 100 g |
kukurydzy konserwowej | 1 puszka |
kiełków z fasoli mung | 1 puszka |
ogórek zielony | 1 |
sól, pieprz | |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
makaron ryżowy | 200 (w kształcie wstążek) |
majonez light | 3 łyżki |
szynki konserwowej | 100 g |
kukurydzy konserwowej | 1 puszka |
kiełków z fasoli mung | 1 puszka |
ogórek zielony | 1 |
sól, pieprz | |
jogurt naturalny | 2 łyżki |
makaron ryżowy | 200 (w kształcie wstążek) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: