Składniki:
kg fasoli mamut | 0,5 |
dużych, podłużnych pomidorów (takie odmiany mają mniej pestek) | 4-5 |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2-3 |
łyżki masła | 2 |
łyżeczki soli | 2 |
łyżeczki cukru | 2 |
łyżeczki pieprzu ziołowego | 1/3 |
kg fasoli mamut | 0,5 |
dużych, podłużnych pomidorów (takie odmiany mają mniej pestek) | 4-5 |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2-3 |
łyżki masła | 2 |
łyżeczki soli | 2 |
łyżeczki cukru | 2 |
łyżeczki pieprzu ziołowego | 1/3 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: