Składniki:
wątroba cielęca | 0,5 kg |
kajzerka | 2 szt |
jaja | 6 szt |
cebula | 3 szt |
masło | 4 łyżki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
wątroba cielęca | 0,5 kg |
kajzerka | 2 szt |
jaja | 6 szt |
cebula | 3 szt |
masło | 4 łyżki |
natka pietruszki | 4 łyżki |
sól | do smaku |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
pieprz | do smaku |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: