Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

oscypek 1 sztuka
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek z patelni

Oscypka kroimy w plasterki tak o grubości ok. 1 cm. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz i smażymy oscypka ok 3 min. z każdej strony. Gotowe nakładamy na talerz i przyprawiamy pieprzem. Podajemy z pieczywem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 18.10.2013 10:21
bardzo lubię
Seba 20.08.2013 21:19
bardzo fajny
Angelika10 19.01.2013 19:29
super
RenataZ-et 01.09.2012 08:17
Mniam, mniam
AgaS10 11.08.2011 07:40
ja też:)
Gosia32
Gosia32 29.03.2011 07:42
Uwielbiam oscypki;]

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak