Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek panierowany w migdałach

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

oscypek 1 sztuka
tłuszcz do smażenia do smaku
jajko 1 sztuka
płatki migdałowe 2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek panierowany w migdałach

Migdały lekko posiekać. Jajko rozbełtać. Oscypka pokroić w plasterki. Oscypka panierować w jajku a następnie w migdałach i smażyć na złoty kolor. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 18.10.2013 10:22
takiego jeszcze nie jadłam
caralajna 03.09.2012 07:54
bardzo oryginalne, mniam
RenataZ-et 04.05.2012 21:53
ciekawe połączenie :)
cukiereczek 15.01.2012 08:03
pycha
Marybeth
Marybeth 21.09.2011 14:38
Pycha!
pioge7 12.04.2011 17:13
luks :)
pawel6 09.01.2011 10:36
ciekawy pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak