Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa na chlebie

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Chleb wiejski 8 kromek
czosnek 2
parmezan
rosół wołowy

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa na chlebie

Kromki chleba należy zrumienić na patelni, na rozgrzanej oliwie z posiekanymi ząbkami czosnku. Zrumieniony chleb przełóż do brytfanny na przemian z serem, dopraw solą i zmielonym pieprzem, a także otartą bazylią. Przygotuj 5 szklanek rosołu wołowego i wlej do naczynia z chlebem, aby całkowicie był przykryty. Posyp parmezanem i zapiekaj przez kwadrans.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 23.02.2012 22:46
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak