Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół z ryżem i parmezanem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół wołowy 5 szklanek
masło 2 łyżki
sól
pieprz
ryż paraboliczny woreczek

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół z ryżem i parmezanem

Do wrzącego bulionu wołowego dodajemy ryż i gotujemy kwadrans, następnie dodajemy posiekana natkę, masło, doprawiamy. Podajemy na talerzu z posypanym parmezanem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pigila
pigila 17.03.2011 20:34
nie jadłam jeszcze takiego rosołu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak