Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Penne z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk 1
natka pietruszki
ząbek czosnku
pół paczki makaronu penne

Przepis i sposób przygotowania na: Penne z tuńczykiem

Cebulkę posiekać z czosnkiem i podsmażyć na łyżeczce oleju. Dodać odsączonego z zalewy tuńczyka oraz przecier i dusić całość ok. 10 minut. Makaron gotować al dente. Do sosu dodać makaron i wymieszać. Doprawić solą, posypać posiekaną natką pietruszki i skropić łyżeczką oleju.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak