Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mini-pizze z patelni

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 15 dag
wędlina 15 dag
pomidor 1 szt.
sól do smaku
pieprz do smaku
zioła do smaku
olej do smażenia
mleko 3 łyżki
mąka 3 łyżki
jajko 1 łyżka
cebula 1 szt.
ser żółty 15 (tarty)
papryka 1 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Mini-pizze z patelni

Warzywa,pieczarki i wędlinę kroimy w kostkę. Wyrabiamy ciasto nie będzie tego wiele,mieszamy z warzywami,doprawiamy do smaku. Łyżką nakładamy na rozgrzany olej i smażymy na złoty kolor z obu stron. Podajemy z ketchupem lub sosem czosnkowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 18.07.2012 23:41
smacznie wyglada
caroline1983 31.07.2011 22:32
bardzo smaczne
Tika4444 12.06.2011 18:51
ciekawy pomysł
madi356 13.02.2011 21:29
wyglądają bardzo apetycznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak