Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki w czekoladzie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

paluszki słone 100 g
polewa czekoladowa 1.5 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki w czekoladzie

Paluszki rozłożyć równolegle jeden obok drugiego na folii aluminiowej na tacce. Zalać przygotowaną polewą czekoladową lub roztopioną czekoladą. Zostawić do ostygnięcia. Schłodzić w lodówce, po czym rozdzielić paluszki. Przełożyć do filiżanki lub kubka. Przechowywać w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Patty 14.05.2013 23:59
ciekawy pomysł!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak