Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z pekinki i pomidora

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 30 dag
pomidory 2 szt
kukurydza w puszce 0,5 puszki
koperek 1 łyżeczka
oliwa 3 łyżki
sól do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z pekinki i pomidora

Kapustę poszatkować, pomidory obrać ze skórki, pokroić w kostkę. Wszystko włożyć do miski, wsypać odsączoną z zalewy kukurydzę, skropić oliwą, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać. Posypać posiekanym koperkiem. Podawać do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 28.09.2013 10:57
ciekawy pomysł
Iwusia 21.02.2013 21:49
bardzo smacznie się zapowiada
Angelika10 13.01.2012 00:16
pyszna surówka :)
Iwona51
Iwona51 25.09.2011 20:15
pycha
ElizaT 24.01.2011 13:42
tą surówkę robię i lubimy ją wszyscy jeść do obiadu
Margo1 12.01.2011 14:36
lubię z pekinki
Monika193
Monika193 08.01.2011 12:44
pyszna do mięska

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak