Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta twarogowa z czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 30 dag trzyktornie mielonego
bryndza 15 dag
czosnek ząbki 6
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
jogurt naturalny 200 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta twarogowa z czosnkiem

W miseczce umieścić twaróg, bryndzę,jogurt, obrany i przeciśnięty przez praskę czosnek. Wszystko ze sobą połączyć, a na sam koniec dodać oliwę i przyprawy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak