Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Najszybsza pomidorowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sos pomidorowy do spagetti 1 słoik
ryż 15 dag
parmezan
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Najszybsza pomidorowa

Duży słoiczek sosu do spagetti- najlepiej neapolitańskiego ( ok.400- 500 g) przelewamy do garnka. dodajemy ryż i wodę.
Ilość wody uzależniona jest od tego jak gęstą zupę chcemy otrzymać.
Gotujemy aż ryż będzie miękki. Po około15- 20 minutach mamy pyszną, pożywną zupę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 24.10.2013 08:42
szybka i smaczna :-)
kuklik 11.10.2013 21:00
na to nie wpadłabym
dianix 27.09.2012 15:41
swietna zupka
Ewelina47 06.07.2012 21:48
uwielbiam pomidorową
Natalia40 13.06.2011 19:06
pyszna
ronald88 08.06.2011 07:46
pyszne
Gosia32
Gosia32 22.05.2011 09:25
pychota;]
kanu83 17.05.2011 08:38
w sam raz dla zabieganych
Edyta38 28.04.2011 08:20
extra szybka i dobra
agata1722
agata1722 07.04.2011 18:11
jak ktoś wraca z pracy i ma mało czasu na przygotowanie obiadu to znakomita zupa i smaczna
jeta72 16.03.2011 13:23
Prosto i szybko;)
Magdalena1110 08.02.2011 14:59
fajna
Zoso 09.01.2011 19:14
Szybki przepis i fajny gdy mało czasu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak