Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

panga w occie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 4 szt.
cebula
ocet
Przyprawa do zup i potraw Kucharek
mąka
oliwa
sól

Przepis i sposób przygotowania na: panga w occie

pangę umyć,pokroić osolić i posypać przyprawą do ryb odstawić na patelni rozgrzać oliwę obtaczać w mące i piec na złoty kolor z obu stron,cebulę pokroić na półplasterki i perzekładać w misce na przemian rybę i cebulę,dodać liść laurowy,ziele angielskie,pieprz i przygotować zalewę przegotować wodę ok.1/2 litra wlać ocet i magi wymieszać i zalać rybę jeśli będzie mało zalewy to dorobić tyle żeby ryba była zakryta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rybciia 08.08.2013 08:39
mi smakuje :-)
Angelika10 15.09.2011 21:15
Pyszna taka rybka.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak