Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta Puszysta

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ementaler 20 dag
masło 4 łyżi
żółtka jaj 2 ugotowane
musztarda 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta Puszysta

Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać roztarte żółtka,masło i musztardę do smaku. Utrzeć na pulchną masę.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 19.12.2012 09:11
ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak