Pasta Puszysta

Pasta Puszysta

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ementaler

    20 dag
  • masło

    4 łyżi
  • żółtka jaj

    2 ugotowane
  • musztarda

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Ser zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, dodać roztarte żółtka,masło i musztardę do smaku. Utrzeć na pulchną masę.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat