Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pulpety rybne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 70 dag
jaja 1 szt
olej 4 łyżki
cebula 3 szt
mleko 1/2 szkl
Koperek suszony Prymat
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: pulpety rybne

Czerstwe bułki namoczyć w mleku i odcisnąć. Cebulę obrać i pokroić w krążki. Filety rybne razem z bułką i cebulą przepuścić przez maszynkę, dodać sól, pieprz i koper oraz jajko, wyrobić masę, uformować kotlety. Smażyć na rozgrzanym oleju, na każdym pulpecie położyć trochę masła i dusić na małym ogniu przez 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Roman5 14.01.2011 06:17
musze sprobowac

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak