Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Buraczki czerwone na świąteczny barszcz czerwony

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

buraki czerwone 3 sztuki (mniejsze)
czosnek 1 ząbek
Majeranek suszony Prymat dużo (do smaku)
cukier 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Buraczki czerwone na świąteczny barszcz czerwony

Buraczki płuczemy i obieramy następnie ścieramy na tarce na grubych oczkach do miski dodajemy pokrojony czosnek , majeranek i pieprz.
Wszystko to podlewamy wodą i dodajemy cukier.
Gotujemy następnego dnia.

Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Stenka 06.10.2012 13:30
Tez zawsze gotuje dopiero nastepnego dnia
Renataj 05.10.2012 16:37
Z majerankiem ? Ciekawy przepis - z pewnością wypróbuję.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak