Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z jajem

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
majonezu tradycyjnego 1/2 łyżeczki
cykoria 3 listki
szczypiorek
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat (jodowana)
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z jajem

Jajka gotujemy na twardo ( około 10 minut). Obcinamy czubki i wydrążamy malutką łyżeczką środek. Wkładamy go do miseczki i siekamy go drobno. Szczypiorek również siekamy i dodajemy do jajka. Dodajemy majonez i wszystko mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Napełniamy łupinki jajek powstałą masą jajeczną i układamy na talerzyku na listkach cykorii.

Smacznego :))

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agiatis 03.03.2012 18:59
mniam!
anulka69 03.12.2011 17:29
uwielbiam takie pasty
Ela15 01.08.2011 13:00
super
Karolina92 05.05.2011 17:53
wykonanie proste, a podanie wspaniałe i pomyslowe!
cukiereczek 19.03.2011 10:54
super przepis i piękne zdjęcie
Jolanta40 07.03.2011 09:35
dziękuję :)
polly66 06.03.2011 09:49
podpisuje się, perfekcyjne wykonanie do zdjęcia;)
banditka 08.01.2011 09:19
wyglada mistrzowsko!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak