Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidory po neapolitańsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidor 2 sztuki
suszone oregano 1/2 łyżeczki
czarny pieprz 1 łyżeczka
oliwa 1/3 łyżeczki
ocet 1,5 łyżeczki
pietruszka do przybrania
zielona cebulka posiekana łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidory po neapolitańsku

Zanurz pomidory we wrzątku i usuń skórkę. Pokrój w kostkę. Połącz z pozostałymi składnikami i dobrze wymieszaj. Podawaj na cienkich ćwiartkach grzanek. Udekoruj natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 16.09.2011 10:02
smaczne!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak