Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz warzywny

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka bez kości 70 dag
cebula 1 szt
marchew 1 szt
seler 150 g
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz warzywny

Mięso pokroić w kostkę, posypać pieprzem i przyprawą kucharek, oprószyć mąką i podsmażyć na oleju, aż będzie zarumienione. Polać pół szklanki wody i dusić aż mięso zmięknie. Warzywa pokroić w kostkę i dodać do mięsa. W razie potrzby dolać wody. Dusić aż warzywa i mięso będą miekkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jordi 22.08.2013 08:55
warzywny,a jednak łopatka się wkradła:);na pewno smaczne mięsko w towarzystwie warzyw
Rybciia 09.05.2013 08:45
pyszny gulasz :-)
dianix 02.02.2012 19:05
awzrywne potrawy lubie
Tika4444 24.09.2011 21:38
pycha
pacpaw 05.08.2011 15:58
świetny przepis!
Motorek 25.06.2011 21:46
ale pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak